![]() |
|
Zdrowe odżywianie - Wersja do druku +- FORUM Stow Bet (http://www.forum.stow-bet.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-11.html) +--- Dział: Off Topic (/forum-12.html) +--- Wątek: Zdrowe odżywianie (/thread-24.html) |
Zdrowe odżywianie - NiebieskoMi - 05-18-2013 06:45 PM Czy staracie się zdrowo odżywiać i zapewnić zbilansowany i urozmaicony posiłek? Co według was powinno być podstawą każdego posiłku? RE: Zdrowe odżywianie - Katarynka - 05-21-2013 12:02 PM Staram się, chociaż na co dzień ciężko jest stać godzinę przy kuchence,aby zrobić wszystko tak jak należy. RE: Zdrowe odżywianie - Milka - 05-24-2013 05:01 PM Musze w koncu zaczac dbac o zdrowe odzywianie. Bo poki co to czesto jem owoce, musze znalezc inne zdrowe rozwiazania.
RE: Zdrowe odżywianie - UlaBrzydula - 10-02-2013 05:55 AM Ja na śniadanie jem malutko i później przez cały dzień przekąszam jakieś owoce albo warzywa. Ewentualnie jogurt lub serek. Nie jem chleba, bo on tuczy Tak samo tłustego.
RE: Zdrowe odżywianie - Pierniczek - 10-28-2013 02:19 AM Z tego co wiem, powinno się jeść około 5 razy dziennie w równych odstępach czasu. Najlepiej małe porcje. Wtedy organizm nie gromadzi jedzenia na później
RE: Zdrowe odżywianie - Kajzer - 10-29-2013 06:23 PM Nigdy nie zastanawiałem się nad tym. Jem wtedy kiedy jest żarcie. 3 Posiłki dziennie (śniadanie, obiad i kolacja). Jem to co mi żonka przygotuje
|